Airzone Kft.

Innovatív fűtés és komfort szellőzés megoldások

Több évtizedes kivitelezői múlttal a hátunk mögött bátran állítjuk, hogy az épületgépészet szakértőivé váltunk.

Karrierünk során megtanultuk, hogy a minőség a legnagyobb érték. Pontosan ez az oka annak, hogy sok korábbi partnerünk közül végül a Zehnder termékeire specializálódtunk.

Hisszük, hogy a német minőség, és a tapasztalat kombinációja a tartósság garanciája. Egy építkezés esetében ez pedig alapvető elvárás. Legalábbis szerintünk.

Ha Ön is így gondolja, forduljon hozzánk bizalommal, mindent elmondunk, amit a fűtésről, és szellőztető rendszerekről tudnia érdemes.

Szolgáltatásaink

Tervezés, szaktanácsadás

Szaktudásunkat nem az egy mondatban összezsúfolt szakmai kifejezések számában mérjük. Forduljon hozzánk bizalommal már a tervezés időszakában, minden kérdésére az Ön számára legkielégítőbb mélységben fogunk válaszolni.

Kivitelezés

Tizenöt évnyi kivitelezési tapasztalattal, valamint több mint 250 épített rendszerrel a hátunk mögött bátran állítjuk, hogy az utolsó csavarig ismerjük termékeinket.
Nálunk a szakértelem, és a minőség kéz a kézben járnak.

Karbantartás

Hosszú távú megoldásokat kínálunk, ennek pedig a karbantartás is a részét képzi.
A kivitelezést követően évente egyszer átvizsgáljuk az általunk telepített rendszereket, hogy azok a biztosan a lehető legoptimálisabban működjenek.

Zehnder

Fűtés, hűtés, friss és tiszta levegő: a Zehndernél megtalál mindent, amire a kényelmes, egészséges és energiahatékony helyiségklíma megteremtéséhez szüksége van.

Az átfogó és jól felépített kínálatnak köszönhetően a Zehndernél mindenki megtalálja a megfelelő terméket, akár magáncélú, nyilvános használatú vagy ipari alkalmazásra szolgáló, akár új építésű vagy felújított létesítményről van szó.

Az állandó jelenlétet kifejező „always around you” szlogen a Zehnder szervizszolgáltatásaira is érvényes.

A fűtés a Zehndernél nem csupán formatervezett radiátorokat jelent.

Nálunk a radiátorokon kívül számos fűtési megoldást talál mennyezeti sugárzó fűtőpanelektől a szellőztető készülékkel egybeépített hőszivattyúkig.

A Zehnder a hűtésre is jól átgondolt megoldásokat kínál. A mennyezeti sugárzó hűtőrendszerektől az előhűtött frisslevegő-bevezetésén alapuló kényelmes lakóhelyiség-szellőztetésig.

Friss levegő – a Zehndernél szintén nagy múlttal rendelkező termékcsalád.

A Zehnder Comfosystems az új építésű és felújított családi házak, illetve többlakásos épületek lakóhelyiségei számára hővisszanyeréssel történő kényelmes szellőztetését biztosít.

A porral különösen szennyezett környezetben lévő épületek tiszta levegőjét a Zehnder Clean Air Solutions biztosítja.

A lakóhelyiségek kényelmes szellőztetésére szolgáló Zehnder Comfosystems segítségével a levegőből otthon is kiszűrhetők a káros anyagok.

Back to Top
Shopping Cart
Close

Nincsenek termékek a kosárban.