Zehnder ComfoAir Q sorozat: Q350/Q450/Q600

Zehnder Comfosystems ComfoAir Q sorozat - hővisszanyerős szellőztető

Q350/Q450/Q600

5 év gyártói garanciával! *

A fejlesztéseknek köszönhetően a ComfoAir Q gépek a világ legnagyobb hatásfokú, legcsendesebb és legalacsonyabb fogyasztású gépei közé tartoznak. Az új sorozat három különböző légszállítással, beépített kezelő-kijelzővel kerül forgalomba.

Ajánlatkérés

ComfoAir Q gépek

A 2016-ban megjelent ComfoAir Q sorozat a Zehnder jelenlegi csúcstechnológiás szériája. A speciális EC motorral ellátott ventillátorainak köszönhetően nem csak a piac legcsendesebb, de a legjobb hatásfokkal üzemelő gépei közé tartoznak. Saját kategóriájában jelenleg a ComfoAir Q350 a legcsendesebb hővisszanyerő.

Kiemelkedő technológiai megoldások

A sorozat darabjaiban több olyan egyedi megoldás kapott helyet, amelyek kiemelik a ComfoAir Q gépeit a konkurencia kínálatából. Ilyen a komfort hőmérséklet helyett beállítható adaptív hőszabályzás, vagy a beépített szenzorok, amelyek a levegő légnyomását mérve folyamatosan optimalizálják a teljesítményt. További egyedi megoldás, hogy a gépek nem csak a belső, hanem a külső páratartalmat is figyelembe veszik, és képesek eldönteni, hogy a kinti levegeő megfelelő-e a belső komfort szempontjából.

Csatlakozási lehetőségek

A gépekhez közvetítőközeges talajhőcserélő is csatlakoztatható. A ComfoAir Q hővisszanyerők okostelefonnal vezérelhetők akár távoli eléréssel is. Épületfelügyeleti rendszerhez KNX modullal csatlakoztathatók.


A ComfoAIr Q gépek jelenleg a komfort szellőzés csúcskategóriáját jelentik, minden igényes építkező által elérhető árszint mellett.

ComfoAir Q350 TR

légszállítás: max. 350 m3/h (200 Pa-ig)
Normál hőcserélős vagy entalpia hőcserélős változatban rendelhető.

ComfoAir Q450 TR

légszállítás: max. 450 m3/h (200 Pa-ig)
Normál hőcserélős vagy entalpia hőcserélős változatban rendelhető.

ComfoAir Q600 ST

légszállítás: max. 600 m3/h (200 Pa-ig)
Normál hőcserélős vagy entalpia hőcserélős változatban rendelhető.

  • Comfosense C55 vagy ComfoSense C67 kezelő-kijelzők
  • CO2 érzékelő
  • Rádiós távkapcsoló
  • KNX csatoló
  • LAN csatoló

 

Zehnder rendszerelemek

Comfosystems
hővisszanyerős szellőzés

Zehnder technológia
Back to Top
Shopping Cart
Close

Nincsenek termékek a kosárban.